måndag, december 17, 2007

Kommentarer till socialdemokraternas avhopp från trafikuppgörelsen i Stockholm

Under de senaste 12 åren, då socialdemokraterna styrt Sverige, har SL fått 5 miljarder i statsbidrag. Nu fåreslår vi satsningar på kollektivtrafik och järnväg på totalt 46 miljarder de kommande 12 åren. Då förstår alla vilken enormt stor satsning detta är.

Risken är nu stor att flera viktiga satsningar på utbyggd kollektivtrafik stannar av när socialdemokraterna sätter partiet före Stockholmsregionen. Det är ett stort svek på alla SL:s resenärer.

Läs mer i SvD:s artikel här.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är mäktigt besviken på Socialdemokraterna i den här frågan. Men det märks ju att det är tomma prat när det kommer till att vilja satsa på kollektivtrafiken. S i länet fortsätter med nedskärningspolitiken på det området och har inget stöd från dom andra partierna på vänsterkanten om en trafikuppgörelse. S hävdar att dom vill ta ansvar och när dom nu fick möjligheten att vara med så fegade dom ur.

Anonym sa...

Christer,
Informera gärna om vad SL ska göra eller tänker göra med anledning av SvD's artikel om missnöjda kunder i söndagens tidning?

Som julgodis får du gärna berätta för oss resenärer när vi får nya tunnelbanevagnar istället för det gamla skramliga 60-talstågen vi får åka med idag.
God Jul!