måndag, augusti 07, 2006

Vilken fantastisk känsla att vara en av 30000 som gick i paraden under pride och mötas av jubel, kärlek och värme från 350000 människor som kantade Stockholms gator på lördagen.
Det blev ju inte sämre av att det kändes som att vi som gick under moderatflagg blev lite extra påhejade av många efter vägen.

Sedan är jag stolt över alla i partiet som deltog i paraden och i tältet under veckan. Vilket genomslag vi fick tack vare er och alla era insatser.
Vi moderater är stora i Stockholm, nu har jag förstått att vi är stora och har mycket stöd i gay-kretsar också. Det känns jättekul.

Några personer finns anledning att nämna lite extra för deras insatser, Johan Steenhoff Eriksen (tältgeneralen) och gänget från Östergötland som troget stod vid hans sida, Sven von Essen som gav lite gala åt tåget.

En helt annan sak: Fredrik Reinfeldt lanserar idag vårdguidereformen på DN Debatt. I artikeln (läs den här: http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=563385&previousRenderType=2 ) utlovar Fredrik att detta system ska finansieras statligt. Det är uppenbart att nya moderaterna tar sjukvården på stort allvar inför höstens val.

Inga kommentarer: