lördag, augusti 19, 2006

Sviker Persson löften? I senaste numret av tidningen QX blir statsminister Göran Persson intervjuad och ger då ett halvt löfte om att hbt-frågorna kommer att få plats i socialdemokraternas valmanifest. Så blev det inte.
Det går inte att lita på Göran Persson och socialdemokraterna. Trots att Persson för en mindre än en månad sedan gav ett halvt löfte i QX om att hbt-frågorna skulle in i valmanifestet finns inte en enda rad med om dessa frågor. Det är ett svek mot oss alla.

Persson har aldrig gått i prideparaden. Persson har aldrig invigningstalat på Pridefestivalen. Persson deltog inte i partiledardebatten om hbt-frågor i motsats till alla andra partiledare. Person utlämnade hbt-frågorna i valmanifestet, trots sitt löfte. Vad har Persson då gjort för hbt-rörelsen? Jo blivit intervjuad av QX en enda gång under 10 år på statsministerposten – i en valrörelse. Det visar att Persson inte är intresserad av annat än makten och våra röster.

I sitt valmanifest är socialdemokraterna mycket tydliga i sitt besked till de arbetslösa. Inget behöver göras. Socialdemokraterna har blivit Sveriges största bidragsparti. Moderaterna har en politik för fler jobb. Det ska bli billigare att anställa och lättare att starta företag. Det ska alltid löna sig att arbeta. Sverige behöver ett nytt arbetarparti.

Inga kommentarer: