söndag, november 04, 2007

Vi fortsätter att ta krafttag mot dem som fuskar och inte gör rätt för sig när de använder kollektivtrafiken. IDn idag kan Du läsa mera om de nya spärrar som SL planerar att anskaffa.

Läs mer i Dn här: http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=712261

Enligt uppgift till DN ska SL köpa in nya, 180 centimeter höga spärrar - ett effektivt stopp för den som vill hoppa över spärren för att slippa betala.

- Det är mycket möjligt att de blir högre, och då för att försvåra smitning, säger Thomas Silvander på SL:s pressjour, till DN.se.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är bra att ni "fortsätter att ta krafttag mot dem som fuskar och inte gör rätt för sig"! Börja med statens förhandlingsman Carl Cederschiöld och hans fru som under 13 år begått skattebrott under samma tid de varit skattefinansierade avlönade politiker. Pinsamt dåligt eller hur...

Anonym sa...

Hur stor del av intäktsbortfallet står plankarna för? Svårt att bedöma era insatser om man inte vet fakta.

Anonym sa...

Hej.

Läste i dagens Nacka Värmdö Post att ni tittar på kollektivtrafiken till/från Nacka. Jag tycker att det vore bra om man kunde förbinda tvärbanan med någon av Nacka bussarna. Idag måste man gå från Sickla bro ner till tvärbanan. Jag har tidigare skickat önskemål till SL, men de verkar inte ha det på sin åtgärdslista. Det vore toppen om du kunde lägga det på din lista över förbättringar.

mvh
Karin