söndag, september 03, 2006

Kampanj på Lidingö och i Täby

Idag har Martin, min kampanjare, Henrik Lundquist och jag varit på Lidingö och i Täby.Det märks att vi moderater har medvind. Många av våra aktiva kampanjarbetare ställer upp på ett fantastiskt sätt.
På Lidingö var det torgmöte i centrum som sändes direkt i radio Lidingö. Temat var sjukvårdspolitik, fastighetsskatt och kollektivtrafik.Det är aktuella frågor som engagerar människor. Varför skall vi som betalar landets högsta landstingsskatt inte ha den bästa vården? Jo därför att de sossar som styr i landstinget i Stockholm låter ideologi gå före liv för sjuk i vår region. De är så låsta vid att verksamheten skall drivas av landstinget att de hellre skapar vårdköer som svårt sjuka riskerar dö i innan de får vård.

Fastighetsskatten skall avskaffas snarast!Redan nästa år kommer alla att få lägre fastighetsskatt i vår region genom alliansens politik. Den skall i vår politik bort så enkelt är det.

Vad skall det kosta att åka kollektivt? Ja inte kommer vi att föreslår höjningar av sl-kortet till 900 kr som sossar påstår, de ljuger som vanligt. Det vore väl bättre att de berättade om sin egen politik istället. Hur de tänker åtgärda det kaos de skapat bl.a. inom pendeltågstrafiken.I den borgerliga alliansen är vi också eniga om att införa en studentrabatt på Sl-kortet.

I Täby var det kampanj från alla allianspartierna moderaterna, folkpartiet, kristdemokraterna och centern tillsammans. De sossar som stod vid s-valstugan var några få.

Filippa Reinfeldt har gjort ett bra jobb sedan hon tog över ledningen av kommunen. Hon har vunnit mycket respekt hos kommunens medborgare det gratulerar vi henne för.

Inga kommentarer: