söndag, maj 06, 2007

Socialdemokraterna tänker köra stenhårt mot regeringen i fördelningsfrågan, och man drar sig inte för att vilseleda väljarna. Beskrivningarna av den nya skatte­politiken är uppskruvade bortom det ­rimligas gräns det skriver PJ Anders Linder i SvD idag.

Läs mera här ur hans ledare: http://www.svd.se/dynamiskt/ledare/did_15367017.asp

Han skriver vidare: "Men jag tycker att det är helt i sin ordning att den som tjänar mer också betalar mer i skatt.Däremot är det inte OK att socialdemokratin sprider en falsk bild av verklig­heten. Regeringen kan inte huka utan måste stå upp för sina reformer och berätta hur landet ligger. Talet om avskaffad omfördelning har inget med verkligheten att göra. Även efter vårbudgeten är det svenska transfereringssystemet världens största och medelinkomsttagarna fortsätter att kallas ”höginkomsttagare” och klämmas på pengar efter konstens alla regler."

Det är bra att han granskar sossarna och deras lögnaktiga taktik, det borde flera inom media göra och inte okritiskt föra deras felaktiga uppgifter vidare.

Tack P J Anders Linder för Din ledare i SvD idag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra att du uppmanar media att granska det politiker säger. Visa nu att detta inte bara ska gälla dina politiska motståndare utan be dem även granska moderata och folkpartistiska uttalanden i frågan om hur mkt plankningen egentligen "kostar". Be media även granska SL:s alla uttalanden i frågan. När du gjort detta, först då kan du framstå som trovärdig.