söndag, juni 24, 2007

Midsommar av det vanliga svenska slaget, dvs regn, massor av regn. Vi fick under 4 dagar from i torsdags tom idag söndag 66 mm. Det blev ju trots allt en avkopplande och skön helg, på landet i Björkvik. Midsommar med färsk potatis, de egna var inte mycket att hurra för, sill, nubbe, jordgubbar och glass.

Jens min man fick ta vid när det inte gick att grilla, tur att han är bra på att laga mat, annars hade det väl mest blivit mussli och fil.

Inte något ont som inte har något gott med sig. Idag gick det efter allt regnande att elda upp den stora högen med ris som legat där skymt utsikten mot sjön sedan i vintras. Ont om tid och sedan allt för torrt väder har gjot det omöjligt att bli av med den. Nu är det gjort tacka vädergudarna för det!

Inte alla har ju varit lediga och firat midsommar om de nu ens gör det. Det är klart Fredrik skulle gjort det, nu blev det toppmöte i Bryssel istället Jag tänker på de andra EU ledarna. Vi kan tacka Tysklands kansler för att EU nu är på spåret mot framtiden igen. Fördraget som man lade grunden till i helgens förhandlingar mellan stats- och regeringschefer var nödvändigt om inte de europeiska tanken skulle haverera totalt.

Nu en vecka av arbete sedan semester, skönt!

Inga kommentarer: