fredag, juli 06, 2007

Dags för Stockholm Pride


Mellan den 30 juli och den 5 augusti äger årets Stockholm Pride rum. Det är inte bara en manifestation för mänskliga rättigheter och sexuellt likaberättigande, utan även en folkfest och en glädjens tid för alla stockholmare.

Förra året deltog tiotusentals i olika aktiviteter och över 450 000 människor såg paraden som avslutar Stockholm Pride varje år. Detta kommer att bli en folkfest och ett bra tillfälle för oss att möta väljare, medier och andra opinionsbildare på plats.

Kanske är detta års Stockholm Pridefestival den viktigaste hittills. Moderaterna har länge haft ett uppåtgående opinionsläge och ett bra stöd i väljarkåren. Mycket har redan gjorts, men det återstår fortfarande mycket att göra. Under Stockholm Pride har vi en unik chans att tala om vår politik med människor från hela Sverige.
Årets festival är viktig av ett annat skäl. Vi moderater har en särskild uppgift att visa på hopp för många människor, som känner sig diskriminerade. Alla människors lika värde är central för oss.

Låt oss visa vårt engagemang och vår beslutsamhet att fullfölja uppdraget med en ny politik för Sverige. Deltag i årets Stockholm Pride du också. Du är varmt välkommen att besöka och hjälpa till i Moderaternas tält i Pride Park.

Anmäl gärna ditt intresse genom att skicka ett mail till peter.dannered@moderat.se, så får du mer information.

Anmäl ditt intresse gärna innan den 10 juli för vår planerings skull. Det går bra att göra det även efter denna tidpunkt.

Du är även välkommen att göra som Anders Borg, gå med i årets Pridetåg. Tåget går klockan 14.00 den 4 augusti och kommer förmodligen att ses av minst lika många som förra året, 450 000 personer.
Mer information finns även på moderaterna.net/pride. Där kommer du kunna följa våra aktiviteter under Prideveckan.

Hoppas vi ses i tältet eller i tåget!

Väl mött på Stockholm Pride!

Inga kommentarer: