onsdag, juli 19, 2006

Det är fred vi söker!

Idag skriver Eviatar Manor Israels ambassadör i Sverige ett inlägg på debatt i Aftonbladet läs gärna det.Han skriver vidare: Så hur går vi vidare? Den nytillsatta israeliska regeringen med Ehud Olmert i spetsen gick till val med löften om förhandlingar med palestinierna om en tvåstatslösning och om en omfattande lösning på den arabisk-israeliska konflikten.
Den senaste händelseutvecklingen har inte ändrat Israels tro på att lösningen måste ske på diplomatisk väg. Omvärldens krav på palestinierna och på Libanon måste uppfyllas, det vill säga Kvartettens tre krav på Hamas samt FN:s säkerhetstråds resolution 1559. Likaså måste de tre kidnappade israeliska soldaterna återföras oskadda och raketbeskjutningen från Gaza och Libanon upphöra omgående.

Läs hela debattinlägget :http://www.aftonbladet.se/vss/debatt/story/0,2789,858945,00.html<...Bra inlägg i debatten har gjorts av Gunnar Hökmark tisdagen den 18 juli och Fredrick Federley http://expressen.se/index.jsp?a=633368>på Sidan 4, debattsidan i Expressen.Läs deras inlägg och deltag i debatten för Israel demokratin i Mellanöstern.

Inga kommentarer: