söndag, december 07, 2008

Omöjligt uppdrag Mona!

Grattis Alliansens partiledare nu fick Ni världens möjlighet att vinna nästa val.
Stackars sossar vad har Er partiledare gjort. Inte mycket blir rätt för Mona!Nu har vi den på plats vänstertrojkan! Och som sig bör ingår en gamelkommunist.

Omöjligt uppdrag Mona!

Ann-Charlotte Marteus: En vänstertrojka har sett dagens ljus
En vänstertrojka har sett dagens ljus. Nå - kanske. Vi får väl se om det håller in i mål, det vill säga valet 2010.
En gemensam valplattform, men däremot skilda valmanifest, är modellen. (Samt "arbetsgrupper" - förstås. Den socialdemokratiska skolpolitiken, som tvingade oss till ständiga grupparbeten, har sannerligen satt sina spår.)


http://www.expressen.se/kronikorer/ann-charlottemarteus/1.1395451/ann-charlotte-marteus-en-vanstertrojka-har-sett-dagens-ljus

Statsvetaren: Grattis alliansen!
En rödgrön koalition ska hota den borgerliga alliansen i nästa val.
Men enligt statsvetaren Stig-Björn Ljunggren har s, v och mp redan gjort en blunder. De ska presentera ett gemensamt valmanifest - och varsitt eget.
- Grattis alliansen säger jag. De får drömläge hela valrörelsen, säger statsvetaren Stig-Björn Ljunggren.

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1395458/statsvetaren-grattis-alliansen

Henrik Brors
Det är ingen trolovning av kärlek när socialdemokraterna, miljöpartiet och vänsterpartiet nu deklarerar att de vill bilda regering tillsammans efter nästa val. Det handlar om ett arrangerat äktenskap framtvingat av partiernas "förmyndare".
Sakpolitiskt är v en stor förlorare"

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1042&a=860864


Sahlin byter sin huvudvärk mot Alla Migräners Moder
Lars Ohly i profil. Det var det första jag fick syn på när jag gick in på socialdemokraternas hemsida i går eftermiddag. Vi får se hur länge det håller i sig, men i går var man i alla fall väldigt rättfram i Mona Sahlins parti: En röst på oss är en röst på vänsterpartiet. En röst för socialdemokraterna 2010 är en röst för vänsterpartistiska ministrar. Ur SVD:s ledarblogg.
http://blogg.svd.se/ledarbloggen?id=10727

Jag kan inte förstå
hur de ska lyckas...men det hade varit en nesa om de inte kommit till ett försök
Aftonbladets politiska kommentator Lena Mellin är frågande till hur det ska kunna bli en hållbar rödgrön gemensam regeringsplattform.

– Jag kan inte förstå hur de ska lyckas när det gäller exempelvis utrikespolitiken och skatter och företagande, säger hon

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3939193.ab

Inga kommentarer: