måndag, juni 23, 2008

Muf-ordförande hotar hoppa av kan man läsa i ett meddelande från TT pga riksdagens beslut om signalspaningslagen. Det är bara att konstatera att beslutet i riksdagen i förra veckan piskat upp heta känslor. Det finns all anledning att kämpa med all kraft mot terorismen.Inte minst med moderna lagar och medtoder, men jag kan konstatera att ledningen för nya moderaterna inte klarat av att förklara på ett bra sätt varför denna lag är rätt och bra för samhället och för stora skaror av medborgare.
Ett tips till partiledningen, använd semestern till attöva på att förklara bättre varför vår politik är bra eller?

TT skriver vidare:

Ordföranden i moderaternas ungdomsförbund Niklas Wykman hotar i sin blogg med att lämna partiet om det inte ändrar sin position när det gäller den nya signalspaningslagen.

"Jag kan inte vara medlem i ett parti som företräder idén att avlyssna alla svenskars mejl och telefonsamtal", skriver han.

Till Politikerbloggen säger Wykman att det nu är dags att korrigera felsteget som gjordes när riksdagen i förra veckan godkände den nya lagen. Men på Politikerbloggens fråga om han lämnar partiet ifall det inte blir korrigeringar blir svaret:

"Man ger sig ju inte in i en diskussion med utgångsläget att man ska förlora."

Från TT

Inga kommentarer: