måndag, juni 02, 2008


Kungaparet åker pendeltåg

I förra veckan hedrade kungaparet Upplands-Bro med ett besök. Det blev ett minnesvärt besök, både för mig personligen och för alla andra som deltog i resan. Jag fick under besöket tillfälle att berätta om SL för kungaparet och en mindre grupp följeslagare. Det blev en bra information och jag fick intrycket att kungaparet var både intresserade och pålästa om dagens kollektivtrafik.

Bäst var ändå att vi hann med att visa kungaparet våra nya vagnar och pröva SL Access. Det fungerade alldeles utmärkt. Självklart hade kungaparet även löst vanliga biljetter. Besöket rapporterades av Aftonbladet i fredags och idag av Metro.

1 kommentar:

Anonym sa...

Rätt kul det där med kungen (jag bor i Kungsängen också) - det är ju inte första gången han testar kollektivtrafiken (han åkte bl a tunnelbana en gång förut också)

Kul för den delen att visa X60 - men SL access, fy fan det är väl snarare nåt att skämmas för, hade det inte varit den skiten hade ni inte ens behövt höja biljettpriserna - pengarna i sjön - ÖÖÖÖRK, verkligen anledning att fortsätta planka.